Başa

ÜRÜNLER » Mutfak Hijyeni » » Mutfak Hijyeni Hakkında Genel Bilgiler

» Mutfak Hijyeni Hakkında Genel Bilgiler

 

 

JAXPEL Mutfak Hijyeni

Gıda üretimi yapan otel, hastane, yemek şirketi gibi işletmelerin nitelikleri farklı bile olsa, birincil amaçları müşterilerine zengin menüler, lezzetli yiyecekler ve en üst kalitede servis sunmaktır. Kalite standardı yüksek bir mutfak için temizlik her şeyden daha önemlidir.

Saklanan gıdalar ve üretilen yiyecekler, her tür kirlenme riski ile karşı karşıyadır. Bu sebeple üretim alanları çok iyi şekilde temizlenmeli ve dezenfekte edilmelidir.

GÜNSU Mutfak Hijyeni ürünleri, mutfaklarda oluşan kirliliği ve insan sağlığını tehdit eden unsurları bertaraf etmek amacıyla üretilmiş ürünlerden oluşmaktadır. Yerinde ve periyodik olarak ürünlerin kullanılması, hem insan sağlığı, hem de firma itibarı açısından büyük önem arz etmektedir.

Fotoğraf Galerisi